Szabályzat
Általános Chatszabályzat!1. A chat oldalra regisztráló személy, elfogadja a chatszabályzatot, és minden pontja érvényes rá. A Szabályzat nem ismerése, nem mentesít a szabálytalanság alól.

2. Nickregisztráció. Nick regisztrációkor figyelj oda, hogy nick neved ne tartamazzon és ne utaljon: szexualitásra, bűncselekményre, politikai, vallási, etnikai identitásra, gyűlöletkeltésre, erőszakra utaló dolgot. Ha ilyet észlelünk nicked tiltásra kerül.
Nick nevet felhasználói kéresre nem áll módunkban törölni!
Nicknevet kizárólag alapos indokkal törlünk!

3.Viselkedés. Próbálj a chaten önmagad lenni, de ne provokálj, ne degardálj senkit, ha ezeket veled teszik, szólj a szoba operátorának, vagy egy regopnak aki intézkedik. Mindíg légy egyszerű és maradj meg olyannak amilyen vagy. A chat lényege a csapatépítés, minnél színesebb emberek között. Célunk, hogy egy összetartó kedves kis csapat alakuljon ki itt, te is köztük vagy, viselkedj is úgy!

4.Mit ne csinálj. Ne floodolj, azaz ne írj be egymás utáni. ugyanazon szavakat. Ne enterezz, azaz próbálj meg összefggően írni és ne 1-2 szó után mindig entert nyomni. Ne írj nagybetűvel, azaz ne használj folyamatosan Caps Lock-ot, ez csak a mondatok kezdőbetűinél engedélyezett. Ne beszélj senkivel tiszteletlenül és alpári szavakkal, ezért az operátorok, moderálni fognak végső esetben tiltást is kaphatsz.

5. Mi tilos?!
- Tilos az oldal az oldalon más Csevegésre optimalizálódott oldal reklámozása (privát üzenetben is)
- Tilos a weboldal tartalmát bármilyen formában lementeni, illetve tovább adni 3.-ik személynek!
- Tilos egymás alázása durva sértegetése, személyeskedés, trágár szavak használata!
- Tilos a szobalogok közzététele bármilyen más oldalon (interneten) vagy 3.ik személynek, ide tartoznak a privát üzenetek logjai is.

6. Mit tegyél!
Ha bármilyen szabályszegést észlelsz, azt kérjük, hogy jelezd moderátornak, (szobaop, regop, megaop)
Kik ők? Miről ismered fel őket? (lásd "Op Oldal" menüpontban)

A fentiek betartásának hiánya bizonyos esetekben az oldalról való tiltást vonhatja maga után!
A változtatás, bővítés joga fenntartva!

Alpha Chat Team