Szabályzat

Általános Chatszabályzat!1. A chat oldalra regisztráló személy a regisztrálással elfogadja a chatszabályzatot, annak minden pontja érvényes lesz rá. A Szabályzat nem ismerése senkit sem mentesít a szabálytalanság alól.

2. Nickregisztráció.
Nick regisztráláskor figyelj oda, hogy nickneved ne tartalmazzon szexualitásra, bűncselekményre, politikai, vallási, etnikai identitásra, gyűlöletkeltésre, erőszakra utaló dolgot és ne is utaljon ilyenre. Ha ilyet észlelünk nicked tiltásra kerül.
Nicknevet felhasználói kérésre nem áll módunkban törölni!
Nicknevet kizárólag alapos indokkal törlünk!

3. Viselkedés.
Próbálj a chaten önmagad lenni, de ne provokálj, ne degradálj senkit, ha ezeket veled teszik, szólj a szoba operátorának, vagy egy regopnak aki intézkedik. Mindíg légy egyszerű és maradj meg olyannak amilyen vagy. A chat lényege a csapatépítés, minél színesebb egyéniségű emberek között. Célunk, hogy egy összetartó kedves kis csapat alakuljon ki itt, te is köztük vagy, viselkedj is úgy!

4. Mit ne csinálj.
Ne floodolj, azaz ne írd be egymás után túl sokszor ugyanazon szavakat. Ne enterezz, azaz próbálj meg összefüggően írni és ne 1-2 szó után mindig entert nyomni. Ne írj nagybetűvel, azaz ne használj folyamatosan Caps Lock-ot, ez csak a mondatok kezdőbetűinél engedélyezett. Ne beszélj senkivel tiszteletlenül és alpári szavakkal, ezért az operátorok, moderálni fognak végső esetben tiltást is kaphatsz.

5. Mi tilos?!
- Tilos az oldalon más chatoldal reklámozása (privát üzenetben is)
- Tilos az oldalon a chatrádiótól (Alpha Rádió) különböző bármely más rádió reklámozása (privát üzenetben is)
- Tilos a weboldal tartalmát bármilyen formában lementeni, illetve tovább adni harmadik személynek!
- Tilos egymás alázása, durva sértegetése, személyeskedés, trágár szavak használata!
- Tilos a szobalogok közzététele bármilyen más oldalon (interneten) vagy ezek kiadása harmadik személynek. Ugyanez érvényes a privát üzenetek logjaira is.

6. Mit tegyél!
Ha bármilyen szabályszegést észlelsz, azt kérjük, hogy jelezd operátornak, (szobaop, regop, megaop)
Kik ők? Miről ismered fel őket? Láthatod az "Op Oldal" menüpontban.

A fentiek betartásának hiánya bizonyos esetekben az oldalról való tiltást vonhatja maga után!
A változtatás, bővítés joga fenntartva!

Alpha Chat Team